ROGER VAN AKELYEN

GEWEZEN WEZEN

Tentoonstelling “40 jaar Vlaams Blok/Vlaams Belang Antwerpen” –

Vanaf vrijdag 26 februari as. kunt u in het gerenoveerde Vlaams Belang-secretariaat aan de Amerikalei 98 te Antwerpen de tentoonstelling “40 jaar Vlaams Blok/Vlaams Belang Antwerpen” bezoeken. De tentoonstelling biedt een volledig overzicht van 40 jaar Vlaamsnationaal activisme in Antwerpen. Naast een speciaal huldebetoon voor Vlaams Blok-stichter en Vlaams Belang-erevoorzitter Karel Dillen wordt in de tentoonstelling veel aandacht besteed aan de opeenvolgende verkiezingscampagnes en overwinningen. De tentoonstelling toont unieke documenten, foto’s, gadgets en affiches van het Vlaams Blok/Vlaams Belang.

Van de stichting van het Vlaams Blok tot de meest recente verkiezingsoverwinning in mei 2019 wordt de geschiedenis van het Antwerpse Vlaams Blok/Vlaams Belang belicht. Deze unieke tentoonstelling is iedere vrijdag (vanaf 26 februari) tijdens de maanden maart en april 2021 te bezoeken vanaf 14u tot 17u.

Gezien de corona-maatregelen kan de tentoonstelling enkel bezocht worden na voorafgaandelijke reserveringen van een tijdslot. Gelieve contact op te nemen met het Antwerpse secretariaat (03/216.92.13) vanaf maandag 22 februari (tijdens de kantooruren 9u30 – 17u van maandag tot en met vrijdag) om een tijdslot te reserveren. U vermeldt wanneer u wenst te komen met uw partner en /of bubbel (datum en tijd vermelden – bv. vrijdag 12 maart om 15u 2 personen). Iedere vrijdag worden vanaf 14u om de 15 minuten telkens maximum 4 personen (1 bubbel) toegelaten. Op het einde van de tentoonstelling wordt een drankje aangeboden. Vergeet niet tijdig te reserveren!