BESTE KLANTEN ,CAFE KLEINE TUNNEL

WIJ ZIJN OP 1 APRIL 2022 UITZONDERLIJK GESLOTEN WEGENS HUWELIJKSFEEST

Het opperste familiegeluk voor Dries Mertens: Rode Duivel verwelkomt zoontje Ciro Romeo

Mooier dan zijn mooiste doelpunt. Terwijl de Rode Duivels tegen Ierland speelden, beleefde Dries Mertens het opperste familiegeluk. Hij verwelkomde samen met zijn vrouw Kat Kerkhofs een zoontje Ciro Romeo. Dat nieuws maakte het koppel via Instagram bekend. Het is hun eerste kindje.

De naamkeuze "Ciro" is overigens toepasselijk. Mertens kreeg bij Napoli zelf de bijnaam toegewezen door de bekende Napolitaanse Anna Trieste. "Omdat hij qua gestalte, karakter en grinta erg lijkt op Napolitaanse straatjongens", vertelde ze ooit.

 

"Hij zat op de bank, maar sprong recht om te supporteren en zijn ploegmaats aan te moedigen: hij schreeuwde, gebaarde, net als Napolitaanse straatjongens die op de pleintjes met de bal spelen."

 

Mertens vertelde eerder dat er heel wat collega-Duivels hem al goeie raad gegeven hadden. "Ik zit bij de Duivels aan tafel met allemaal vaders... Zij geven me de beste raad, ik luister er zeker naar. Ik weet niet wat me staat te wachten, maar ik heb een vrouw die enorm sterk is. Of voetbal nu echt een bijzaak zal worden? Nog niet nee, ik geniet nog volop."

 

Vanaf nu samen met Ciro Romeo.

Bron & Foto: sporza.be

VOOR EEN VERHUIS GROOT OF KLEIN MOET JE BIJ 

DE MOVERS ZIJN

TOP TEAM    -     TOP SERVICE

Olympische uitblinkers op bezoek bij koning Filip en koningin Mathilde

Bart Swings, Hanne Desmet en Loena Hendrickx genieten nog steeds na van hun prestaties op de afgelopen Winterspelen in Peking. Het drietal werd vanavond uitgenodigd op het koninklijk paleis in Laken. Swings en Desmet konden er hun medaille laten zien aan koning Filip en koningin Mathilde.

De atleten die een medaille of een olympisch diploma behaald hadden op de Winterspelen in Peking mochten langsgaan bij het vorstenpaar. Swings, Desmet en Hendrickx brachten ook elk iemand uit hun trainingsstaf mee.

 

"Dit is een unieke ervaring en het was ook echt gewoon leuk om eens met hen te praten", vertelde kunstschaatster Loena Hendrickx. 

 

"Ze wisten echt wat ik daar gepresteerd had en ze vinden de sport heel mooi. Dat is leuk. De koningin vond het heel elegant allemaal. En moeilijk, ze zei: hoe doe je dat?"

 

Voor Bart Swings was het niet zijn eerste bezoekje aan het paleis. "Het was toch weer speciaal en leuk. Het was een aangename babbel met beiden. Ze stelden toffe vragen."

Bron: sporza.be

Foto's: PhotoNews

 

 

RUN4KIDS

OEVER ANTWERPEN

Tijdens de voorbije storm, hebben ze nu tijdens de afbraak werken van de gebouwen van het vroegere rusthuis " DE EECKHOF " ,later " DE ZAVEL " op de oever nr14 last gehad van instortings gevaar.

Daarom is er uit veiligheid, door het respons team beslist de werf af te bakenen.

Danny Vermoens

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S

 

WERKEN IN DE HOOGSTRAAT ANTWERPEN

COWBOYS MET VRACHTWAGENS IN DE HOOGSTRAAT

Door de COWBOYS MET VRACHTWAGEN in de Antwerpse Hoogstraat ( LEVERANCIERS ), werd de mooie reclame van CREMERIE TROPICAL stuk gereden.

De brandweer heeft het komen verwijderen voor de veiligheid, want nu met DE STORM CORRIE gaat er wel wat meer rond vliegen in onze straten.

Wie heeft er zin om mee te doen, en er een gezellige zondagmiddag van te maken
 
 
hier kunt U zich inschrijven

VANDAAG ONZE AARDEN ( 9ste ) HUWELIJKSVERJAARDAG, OP NAAR DE TINNEN ( 10de)